Vragen?

Iets onduidelijk? Een opmerking of direct
een afspraak maken? Neem contact op!

Telefoonnummer
+31 (0)548 - 51 21 56
info@debrekeld.nl
Adresgegevens
Brekeldlaan 20, Rijssen

Veiligheid en Certificering

Als Hoveniersbedrijf de Brekeld zijn wij niet alleen bezig met de veiligheid van onze werknemers maar ook met die van onze omgeving.

VCA gecertificeerd (TÜV)

Binnen ons bedrijf beschikken al onze medewerkers over geldig VCA certificaat.Er worden regelmatig toolboxmeetingen gehouden om ons personeel op de hoogte te houden van de nieuwe ontwikkelingen wat betreft de veiligheid van onze omgeving en ons zelf. Ons VCA toepassingsgebied : Het aanleggen en onderhouden van tuinen (Nace code: 1.41) Binnen ons bedrijf is er ook ruimte voor het bijscholen en doorgroeien van ons personeel. 

Veiligheid

Als Hoveniersbedrijf de  Brekeld zijn wij niet alleen bezig met de veiligheid van onze werknemers maar ook met die van onze omgeving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de het dragen van gepaste werkkleding, het opruimen en schoonhouden van de werkplek of het juiste gebruik van de diverse machines.

5 Sterrenspecialist

Voor het woonplatform wonenwonen.nl zijn wij gecertificeerd als een 5 Sterrenspecialist. Dit houdt in dat wij garant staan voor onder meer de volgende 5 punten:

  • Goed en Eerlijk advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Deze punten worden door wonenwonen.nl gecontroleerd op betrouwbaarheid en rechtvaardigheid. Zijn er volgens u toch nog op of aanmerkingen dan kan u naast ons ook contact leggen met deze organisatie om uw belangen te laten behartigen.

Geïnteresseerd in een offerte op maat?