Vragen?

Iets onduidelijk? Een opmerking of direct
een afspraak maken? Neem contact op!

Telefoonnummer
+31 (0)548 - 51 21 56
info@debrekeld.nl
Adresgegevens
Brekeldlaan 20, Rijssen

Nazorg en onderhoud

Gespecialiseerd karwei

Het onderhoud van u tuin is net zo belangrijk als de aanleg er van en daarom niet minder een gespecialiseerd karwei. De vakmensen van de Brekeld doen dit graag op professionele wijze voor u. Zodat u jaren (langer) kan genieten van u groene omgeving.

 

Veelzijdig en kwalitatief onderhoud

Het onderhoud van u tuin stopt niet bij het plukken van "onkruid" maar voor een gezonde en prettige tuin komt er meer bij kijken. Wij van de Brekeld kunnen u hier in bijstaan met onze kennis en ervaring,  maar u ook volledig ontzorgen en het onderhoud volledig overnemen. Neem over de mogelijk heden gerust contact op, of kijk voor inspiratie in ons portfolio.

 

Milieubewust

Door de inzet van machine's op accu streven wij naar een milieubewuste manier van werken. Het gebruik van accumachines komt niet alleen het milieu ten goede maar ook degenen die er mee werken, er is immers veel minder schadelijke uitstoot. 

 

Onkruidbestreiding verhardingen

Sinds 2016 is het verboden om onkruid te bestrijden met chemische middelen. Daarom zijn wij overgegaan op diverse manieren van onkruidbestrijding op (half)verhardingen. 

Bij De Brekeld beschikken we over diverse machines om uw oprit, terras of parkeerterrein onkruidvrij te houden. Het onderhoud voeren wij bijvoorbeeld uit doormiddel van een onkruidbrander in combinatie met borstelen en vegen van de bestrating. 

 

Geïnteresseerd in een offerte op maat?