Vragen?

Iets onduidelijk? Een opmerking of direct
een afspraak maken? Neem contact op!

Telefoonnummer
+31 (0)548 - 51 21 56
info@debrekeld.nl
Adresgegevens
Brekeldlaan 20, Rijssen

Inventarisatie en ontwerp

Een tuin is het verlengstuk van u woning of bedrijf met deskundig advies kan u hier dan ook voor u zelf en uw omgeving het maximale uithalen.

De mogelijkheden om een tuin aan te leggen zijn talrijk en afhankelijk van uw wensen. Elk project is maatwerk, waarbij kwaliteit en kosten in nauw overleg met u afgewogen worden. Alle aspecten worden in detail met u besproken, zoals o.a. rooien oude beplanting, eventueel behouden of verplaatsen van beplanting, machinaal spitwerk, sierbestrating, waterpartijen, afrastering, schuttingen, beregeningsvoorziening, beplanting, verlichting, onderhoud en alle andere voorkomende werkzaamheden in u tuin.

 

Werkwijze

 

Eerst komt er iemand langs om het een en andere met u te bespreken. Er wordt geinventariseerd wat u wensen zijn wat de mogelijkheden zijn en welke praktische punten er in acht gehouden moeten worden. Naar aanleiding van dit gesprek bepalen wij samen of er dan wel of niet een tuinarchitect moet worden ingeschakeld. Het inschakelen van een tuinarchitect doen wij om de kwaliteit en creatieviteit op een hoger niveau te krijgen, wat volledig ten goede komt van uw tuin. Als er een tuinarchitect moet worden ingeschakeld is het niet meer vrijblijvend de kosten voor het tuinontwerp worden in de eerste instantie door de opdrachtgever betaald. Later bij de uiteindelijke opdracht en uitvoering worden deze kosten verrekend. Kijk voor inspiratie in ons portfolio.

 

 

 

Geïnteresseerd in een offerte op maat?