Tuinaanleg

Wij zetten de bloemetjes buiten

Van grondwerk tot bloemenperk

Uw tuin weerspiegelt uw persoonlijkheid. Daardoor is iedere tuin anders en is onze eerste fase belangrijk: de inventarisatie. Als we uw wensen in kaart hebben en u akkoord bent met het ontwerp, kunnen we aan de slag met de aanleg van uw nieuwe tuin. Afhankelijk van uw tuinontwerp volgen we hiervoor ruwweg vier stappen: grondwerk, bekabeling, straatwerk en aanplant. Onze allround hoveniers richten uw tuin van A tot Z vakkundig in. Neem vandaag nog contact op, dan kan de schop in de grond.

Alleskunners

De Brekeld-methode

In vier stappen veranderen de hoveniers van De Brekeld uw perceel in de tuin van uw dromen. We noemen dat de Brekeld-methode. Belangrijk onderdeel is de vinger aan de pols: onze mannen overleggen regelmatig met u over de voortgang. Een hovenier is eigenlijk tuinier, stratenmaker, metselaar, timmerman, elektricien en loodgieter in één. Daardoor kunnen we uw tuin volledig verzorgen.

Afhankelijk van de omvang van uw tuinproject kunnen we natuurlijk stappen overslaan of varieert de duur en omvang van iedere stap.

Zand erover

Grondwerk

Bij de meeste aanlegprojecten halen we eerst (delen van) uw oude tuin weg om met een schone lei te beginnen. Met ons volledig toegeruste materialenpark kunnen wij elke uitdaging aan. Vooral bij verouderde tuinen moeten we soms de grond verbeteren. Een karrenvracht championmest doet wonderen. Ophoging kan ook nodig zijn. Daar hebben we zelf een voorraad goede grond voor liggen. Het eerste ‘witte zand’ voor uw terras en tuinpaden kan erin.

We zijn de draad niet snel kwijt

Bekabeling

Doordat we nu al de bekabeling door uw tuin leggen, bijvoorbeeld voor de tuinverlichting, terrasverwarming of de waterpartij, hoeven we later uw tuin niet meer overhoop te halen. Bestaande kabels kunnen we makkelijk omleggen, uitbreiden of omzeilen.

Is nooit weg

Straatwerk

Vlot en vakkundig leggen onze mannen uw looppaden en terrassen aan. Zo krijgt uw tuin al snel vastere vorm en ziet u op welke plaats de beplanting komt. Het straatwerk vormt meteen een mooi ijkpunt voor het leggen van eventuele graszoden.

Valt in goede aarde

Het planten

Met een aanhanger vol bloemen, planten, jonge bomen, boompalen en zakken potgrond komen we voorrijden. Op de tuintekening staat hoeveel van ieder soort we in ieder vak moeten planten. Door het eerst bovengronds ‘uit te zetten’ vinden we de optimale verdeling per vak. Daarna is het voor ons een kwestie van ingraven, bemesten en sproeien. Voor u: genieten van uw nieuwe tuin.

Renovatie?

Frisse wind door uw oude tuin

Bent u nog tevreden met uw oude tuin, maar kan die wel een opknapbeurt gebruiken? Ook tuinrenovaties voeren we graag voor u uit. Onze hoveniers hebben er kijk op. Zij weten uit ervaring welke planten en struiken goed bij elkaar passen. Hierover adviseren we u graag. Neemt u gerust contact op voor meer informatie.

Dit doen we ook

Meer diensten

Terugbelverzoek

Laat ons u terugbellen.

    De Brekeld © 2022. Alle rechten voorbehouden

    media-icon