Tuinontwerp

Tuinontwerp

Van wens naar werkelijkheid

Zoekt u een hovenier die uw groen volledig op uw wensen afstemt? De Brekeld Hoveniers put uit bijna 50 jaar tuinervaring in zowel de zakelijke als particuliere tuinaanleg. Onze gediplomeerde hoveniers werken vlot en vakkundig uw schetsontwerp uit tot de lusthof van uw dromen. Daarbij letten we ook op het grotere geheel. Heeft u een stadstuin, een plantenbak op het balkon of woont u in het buitengebied? Of u nu simpel terras en gras zoekt of een uitgestrekt landgoed, bij De Brekeld Hoveniers kunt u terecht voor uw landschapsplanning. Bel ons vandaag voor een vrijblijvende kennismaking.

Uw wensen in kaart

Eerst maken we een afspraak met u om bij u langs te komen en uw wensen door te spreken. Wat voor soort tuin vindt u mooi? Wilt u een wilde, landelijke of een moderne, strakke tuin? Houdt u van in de tuin werken of heeft u er liever geen omkijken naar? Vaak kunnen we oude, goed verzorgde planten prima in het nieuwe tuinontwerp meenemen. Hebt u wensen voor een waterpartij, schutting, tuinhuis of ander bouwkundig element? En natuurlijk de hamvraag: wat mag het kosten?

Van idee naar concreet plan

Met deze informatie gaan we aan de tekentafel en werken we een aantrekkelijke tuin voor u uit. Hierbij houden we rekening met de ligging van uw perceel (stedelijk of landelijk), de stand van de zon, uw eerder opgegeven voorkeuren en eventuele bijzonderheden. Omdat een tuintekening net als een bouwtekening soms wat abstract kan zijn, werken we in 3D een eerste sfeerimpressie voor u uit. Zo ziet u het al helemaal voor u. Wilt u een creatievere tuin en is uw budget wat groter, dan kunnen we een tuinarchitect inschakelen.

Van pen op papier naar de schep in de grond

Bent u akkoord met het tuinontwerp, dan kan het echte werk beginnen. Onze gediplomeerde hoveniers zorgen dat wat op papier staat, ook echt zo in uw tuin komt. Wil u meer weten over onze manier van aanpakken, lees dan verder op onze aanlegpagina.

Eerst hulp bij groenverzorging

Bent u op zoek naar een hovenier die u in uw groen volledig kan ontzorgen? Van ontwerp tot aanleg en onderhoud? Neemt u dan vandaag nog contact op met De Brekeld Hoveniers.

Dit doen we ook

Meer diensten

Terugbelverzoek

Laat ons u terugbellen.

    De Brekeld © 2022. Alle rechten voorbehouden

    media-icon