OVER ONS

Bij De Brekeld hebben we al bijna een halve eeuw een passie voor groen, al hoort u ons dat nooit hardop zeggen. Daar zijn we te nuchter voor. Dat is meteen onze kracht. Als oer-Rijssens bedrijf blijven we het liefst met beide benen op de grond. En soms ook met onze knieën. Want aanpakken, dat doen we graag. Van het kleinste plukje onkruid tot de grootste tuintegels. Voor omvangrijkere klussen vertrouwen we op ons uitstekend toegeruste machinepark.
In de regio staat De Brekeld bekend als een bedrijf van harde werkers met het hart op de juiste plek en oog voor lange termijnrelaties. Verder laten we graag ons werk voor ons spreken.

Image
Image

TEAMOns team bestaat uit een groep van 13 vaste medewerkers met hart voor de (groene) zaak. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vinden bij ons werk. In het hoogseizoen kunnen we rekenen op versterking van gediplomeerde uitzendkrachten met affiniteit voor de groensector. Ook stagiaires zijn bij ons het hele jaar door van harte welkom. Voor aanleg en onderhoud komen onze mannen meestal in twee- of drietallen bij u langs. Ten eerste omdat we dan sneller klaar zijn.
Ten tweede omdat dat veiliger is, vooral als we met machines werken. Ondertussen maken onze mannen graag een praatje met u. De Brekeld op bezoek is een belevenis.

HERMAN MANENSCHIJN: Bedrijfsleider


Als jongste zoon van oprichter Lambertus (Bats) Manenschijn was meewerken in het bedrijf voor hem en zijn twee broers Henk en GJ vanzelfsprekend. Het zorgde meteen voor de nodige ervaring. Zowel met aanpakken als het aansturen van het team. Terwijl Henk en GJ zich vooral met de praktische kant van het hovenieren bezighielden, ontpopte Herman zich tot ondernemer.
Image
Image

HEIDI BORGHUIS: Administratie

De vrouwelijke touch binnen het bedrijf. Heidi zorgt ervoor dat het team op tijd betaald krijgt en dat facturen, offertes en andere correspondentie goed terecht komen. Daarnaast houdt ze zich bezig met het lief en leed binnen De Brekeld.

WOUTER VERMEER: werkvoorbereiding Ontwerp en Aanleg

Wilt u een nieuwe tuin laten inrichten, dan krijgt u meestal met Wouter te maken. Hij neemt met u uw wensen door en kadert duidelijk in wat er wanneer moet gebeuren. Ooit begonnen als zaterdaghulp, maar inmiddels een vaste kracht binnen De Brekeld. Met een hoveniersdiploma en tuinarchitectenervaring op zak weet Wouter van de hoed en de rand om uw stuk land om te toveren in een prachtige tuin.

Image
Image

GERTJAN VOORTMAN: werkvoorbereiding Onderhoud

Geboren met één been in het groen vond Gertjan via zijn stage een vaste plek binnen De Brekeld. Door zijn vakkundige kijk op de zaak zorgt Gertjan dat uw groen op de afgesproken tijden de aandacht krijgt die het verdient.

STAGE LOPEN?

Als Erkend Leerwerkbedrijf biedt De Brekeld de ideale omgeving om dat wat je op school leert direct in de praktijk toe te passen. Bovendien pik je praktijkkennis mee uit onze bijna 50 jaar ervaring en leer je hoe je in teamverband omgaat met de meest uiteenlopende klanten, van bedrijfstuinen tot plantsoenen en zelfs hele landgoederen. Daarnaast is het bij De Brekeld gewoon plezierig werken. Heb je interesse en wil je meer weten?
Bel ons gewoon of neem contact met ons op.

Image