Over ons

Wij zijn dé hoveniers van Twente!

Bij De Brekeld hebben we al bijna een halve eeuw een passie voor groen, al hoort u ons dat nooit hardop zeggen. Daar zijn we te nuchter voor. Dat is meteen onze kracht. Als oer-Rijssens bedrijf blijven we het liefst met beide benen op de grond. En soms ook met onze knieën. Want aanpakken, dat doen we graag. Van het kleinste plukje onkruid tot de grootste tuintegels. Voor omvangrijkere klussen vertrouwen we op ons uitstekend toegeruste machinepark.

In de regio staat De Brekeld bekend als een bedrijf van harde werkers met het hart op de juiste plek en oog voor lange termijnrelaties. Verder laten we graag ons werk voor ons spreken.

Dit doen we

Onze diensten

Wie zijn we

Ons Team

Ons team bestaat uit een groep van 13 vaste medewerkers met hart voor de (groene) zaak. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vinden bij ons werk. In het hoogseizoen kunnen we rekenen op versterking van gediplomeerde uitzendkrachten met affiniteit voor de groensector. Ook stagiaires zijn bij ons het hele jaar door van harte welkom. Voor aanleg en onderhoud komen onze mannen meestal in twee- of drietallen bij u langs. Ten eerste omdat we dan sneller klaar zijn.

Ten tweede omdat dat veiliger is, vooral als we met machines werken. Ondertussen maken onze mannen graag een praatje met u. De Brekeld op bezoek is een belevenis.

“Gerenommeerd hoveniersbedrijf die zich onderscheidt van de rest door het leveren van kwaliteit. Afspraak is afspraak bij hen! Betrokken en bevlogen bij hun opdrachten!”

Frank Overgoor

“Heel mooi werk geleverd! We zijn blij!”

An Jansen

Terugbelverzoek

Laat ons u terugbellen.

    De Brekeld © 2024. Alle rechten voorbehouden

    findit-logo